Virallinen Talvitakit ja saappaat alennus
 

Etusivu >  palata

palata

Tavarat ei saa käyttää olosuhteissa uudelleen myyntiin, ja palautetaan alkuperäisessä pakkauksessa, ei vaurioitunut. Kenkien boxs on merkitsemätön ja sijoitettu paketti paluu postikulut, muuten kustannukset, jotka saattavat syntyä.

Asiakkaat on hyväksyttävä ne, jotta palauttaa tavarat 14 päivän jälkeen. Poikkeuksia voidaan järjestää jouluna tai jos tilaus on lahja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jotta nopeuttaa prosessia kaikki palaa oltava täydellinen palautustilaus tulisi muodostaa. Jos olet kadottanut tai vahingossa ei sisälly, voit ladata ja tulostaa paluuta muodostunut täällä.

Se on asiakkaan vastuulla varmistaa, joten suosittelemme, että käytät seurantapalvelu, turvallisen tavaran palauttamista. Vie ajaa ei menetetä kuljetuksen aikana palauttamaan meistä ottaa vastuuta.

Palautukset vain tuotteen kustannuksia, ja samana päivänä käsitellään vastaanotetuksi takana lastin. Asiakkaille ilmoitetaan sähköpostitse.

vaihto
Jos haluat heijastaa eri kokoa tai tyyliä paluun mukaisesti edellä vaihtoon, mutta tuloslaskelmaan, liitä mukaan millaisia ??tuotteita haluat vaihdossa. Vaihdettu tuote (S) vastaanotetaan samana päivänä vapaa paluupostissa. Jos on mitään eroa hinta, maksu vaihdetaan tuote (t) tai tukea haetaan ennen toimitusta. Jos jokin tuote ei ole saatavissa, käyttäjät ilmoitetaan sähköpostitse. Kun asiakkaat vaihto on käsitelty sähköpostitse, mukaan lukien uusi seuranta ilmoitus. Tavara vaihtaa merenkulun veloitetaan, jos Britannian ulkopuolelta, maksu järjestää aikaa.

vika Return
Vie ajaa pyrkii varmistamaan, että kaikki ostettujen tavaroiden saapuu täydellisessä kunnossa. Jos näin ei tapahdu, päivänä, jona tavaran 7 päivän kuluessa sähköpostin, me järjestämme hyvityksen tai korvaaminen viallisia tuotteita.

Jos luulet tuote on valmistus vika, palauta tuote tarjoamme huomautuksen sanomalla ongelmia. Jos uskomme tuote on valmistettu vika, annamme täyden hyvityksen vastineeksi uuden tuotteen tai asiakkaan vaatimukset. Postitus palauta väärä tuote asiakkaan maksettu palautetaan.

järjestys Peruutus
Jos haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin saat tuotteet, ota yhteyttä sähköpostitse niin pian kuin mahdollista. Muista, että tavoitteenamme on lähettää samana päivänä kuin tilaus on vastaanotettu. Verkkosivu mainostetaan projekti ruuttamisoikeutta koskee vain standardia ei sovelleta erityisiä tilauksia on voitu sijoittaa mitä tahansa tuotetta. Hyvitämme kokonaismäärä rahaa maksetaan tuotteesi.