Virallinen Talvitakit ja saappaat alennus
 

Etusivu >  Toimitus

Toimitus

Tuontitariffit: hinta sivuillamme näkyy sisältävät arvonlisäveron. Toimitamme kaikki maat pohjalta toimituksen salakuljetuksen, EU: n ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että vastaanottaja on paikallisia verot tai tuontitullit voidaan veloittaa ostosta vastuun. iberoliikelahjat.fi ei voida pitää vastuussa tulliviranomaisille takavarikoida tavaraa tai periä tuontitulleja. Vastaanottaja on velvollinen maksamaan velvoitteista. Maksamatta jättäminen tariffeista ja tuotteista, ja tästä syystä johtaa lähetyksen takaisin meille, myös meidän kuluista ja kustannuksista vähennetään palautusta määrätä tapauksessa palata toimistoon. Tässä meillä on vähentää jopa palauttaa alkuperäisen postikulut.

Viive Toimitus: Meidän tavoitteena on saavuttaa kansainvälinen osoitetta kuusi työpäivää. Toimitus voi viivästyä eri syistä, jos tuntuu, että paketti on myöhässä, ensimmäinen vaihe on tarkistaa, että olet saanut sähköpostin lähettäminen seurantakoodin. Joskus tavarat voidaan soveltaa viivästyksiin tullille. Asiakas vastaa siitä, että tullata tavarat varmistettava, että kaikki tiedot. Jos tuote on lähtenyt varastosta, luulet tämä on vakavasti myöhässä, lähetä sähköpostia, kuten sähköpostin tilauksen numeron.

Tulli: Voi olla mahdollista tarkastaa erityisvaatimuksia tekemät tullin tai paketti, viennistä riippuvainen maa - valitettavasti tämä on meidän hallinnassamme, emme voi ottaa vastuuta viiveitä.

PERUUTTAMINEN Order
Joissakin tapauksissa peruuttaa tilauksen jopa voit valita, minkä maan on valittu eri määräajat:

UK seuraavana päivänä loppuun 15 minuutin kuluttua tilauksen toimituksesta.

Kaikki muut maat päätökseen 30 minuutin kuluttua tilauksesta.

UK Etämyynti asetusten täytyy peruuttaa tilauksen ja saada täyden hyvityksen oikeuksia. Niille "odottaa tilauksiin mahdollista peruuttaa tilauksen ennen sen lähettämistä. Ole hyvä ja tilata, ota yhteyttä mahdollisimman pian. Jos tilaus on lähetetty, ota yhteyttä lisäohjeita.